GRATIS INTERNET OFFERTE AANVRAGEN
zonnepanelen-op-schuine-daken

Zwarte zonnepanelen

Zwarte zonnepanelen

zwarte zonnepanelen

Wilt u gebruik maken van zwarte zonnepanelen, of bent u juist op zoek naar een heel andere kleur? De traditionele zonnepanelen kunnen de uitstraling van uw woning volledig op de schop gooien, maar met de gekleurde exemplaren kunt u deze juist versterken.

GRATIS INTERNET OFFERTE ZONNEPANELEN ONTVANGEN?

Vind de goedkoopste installateurs en bespaar tot wel 45% op uw investering.

Esthetische elementen

Een woning zit niet alleen praktisch in elkaar, we zorgen daarnaast voor een aantal esthetische elementen. Het gaat dan uiteraard ook om het dak, aangezien een bepaald materiaal of een kleur pannen zorgt voor een rustieke of juist opvallende uitstraling. Dankzij de zwarte zonnepanelen en de panelen in andere kleuren kunt u ervoor zorgen dat deze hier mooi aan kunnen bijdragen. Breng een interessant contrast aan op het dak, of kies ervoor om de gekleurde zonnepanelen op een mooie manier over te laten gaan in de rest van de uitstraling van de woning.

Zwarte zonnepanelen

Wilt u specifiek gebruik maken van zwarte zonnepanelen? Er bestaan meerdere kleuren waar u gebruik van kunt maken, die heel dicht in de beurt komen van zwart. Het gaat dan om een donkere kleur grijs, die een zwarte uitstraling kent op het moment dat u er van een afstand naar kijkt. Dit zorgt ervoor dat de zonnepanelen zwart kleuren op uw dak en bijdragen aan de uitstraling van uw woning als geheel. Wat dat betreft hoeven de zonnepanelen veel minder op te vallen dan u zou denken, of kunt u in ieder geval zorgen voor een stijlvolle toepassing hiervan.

Kader, midden- en eindklemmen

Uiteraard kunt u gebruik maken van zwarte zonnepanelen, maar kunt u er daarnaast ook voor zorgen dat de rest van de afwerking een mooie donkere kleur heeft. Denk hierbij aan het kader, dat u gewoon in een zwarte RAL-kleur uit kunt laten voeren. Daarnaast kunt u voor deze kleur kiezen met het oog op de midden- en de eindklemmen, zodat er geen opvallende contrasten ontstaan. Kies zelf uit de gekleurde zonnepanelen en accessoires die er beschikbaar zijn, om er zeker van te zijn dat u kunt rekenen op een strakke uitstraling van uw dak, ook inclusief uw eigen PV zonnestroomsysteem.

Andere kleuren

U kunt kiezen voor de zwarte zonnepanelen, maar er zijn ook toepassingen denkbaar in bijvoorbeeld het groen en het rood. Zorg er in een landelijke omgeving voor dat de zonnepanelen mooi in de omgeving op zullen gaan, of voorkom dat uw woning uit de toon valt binnen een blok met vooral rode daken. U kunt zelf een keuze maken voor de verschillende kleuren, die op een stijlvolle wijze in de PV-systemen worden verwerkt. Wat dat betreft staat er een nieuwe generatie zonnepanelen voor u klaar, die het ook uit esthetisch oogpunt mogelijk maken om deze te laten plaatsen.

GRATIS INTERNET OFFERTE ZONNEPANELEN ONTVANGEN?

Gratis en volledig vrijblijvend<br>In 1 stap 3 tot 4 offertes aanvragen<br>Zonnepaneleninstallateurs uit uw eigen regio<br>Landelijke dekking<br>Vergelijken van tarieven en kwaliteit<br>Tot wel 45% besparen

Amorfe zonnecellen

Vormen en soorten zonnepanelen:

 • Afmetingen zonnepaneel
 • Monokristallijne zonnepanelen
 • Polykristallijne zonnepanelen
 • Amorfe zonnepanelen
 • Hoog rendement zonnepanelen
 • Levensduur zonnepanelen
 • Zwarte zonnepanelen
 • Flexibele zonnepanelen
 • Zonnecellen in dakpannen
 • Isolatieplaten met zonnecellen
 • Meedraaiende zonnepanelen

Zonnepanelen verdient u doorgaans binnen 5 tot 7 jaar terug, zorgen voor een beter Energielabel en verhogen de waarde van uw woning of bedrijfspand.