GRATIS INTERNET OFFERTE AANVRAGEN
zonnepanelen-op-schuine-daken

Isolatieplaten met zonnecellen

Isolatieplaten met zonnecellen

Zoekt u naar zonnecellen dakbedekking, of een bijzondere manier om gebruik te maken van een PV-systeem? De traditionele zonnepanelen zorgen vaak voor een behoorlijke aantasting van de uitstraling van de woning. U kunt in plaats daarvan ook gebruik maken van isolatieplaten met zonnecellen.

GRATIS INTERNET OFFERTE ZONNEPANELEN ONTVANGEN?

Vind de goedkoopste installateurs en bespaar tot wel 45% op uw investering.

All in one oplossing

U zorgt met de isolatieplaten met zonnecellen voor een interessante all in one oplossing. Het is niet langer nodig om eerst de dakbedekking aan te brengen op het isolatiemateriaal, om daar vervolgens de zonnepanelen nog weer op te plaatsen. U kunt er met deze oplossing in plaats daarvan voor kiezen om de verschillende onderdelen met elkaar te integreren. Dit zorgt ervoor dat er een dampscherm met aluminiumfolie ontstaat, als basis voor de dakbedekking. Hierop komt een laag met PUR isolatie, om voor de juiste isolatie van uw woning te zorgen. Vervolgens is er ruimte voor een aluminium verdichting en uiteindelijk het fotovolta sch systeem, dat zorgt voor het opwekken van energie.

Esthetische aspect

Veel huizenbezitters hebben moeite met het esthetisch aspect, op het moment dat ze nadenken over het eventueel toepassen van zonnepanelen op hun dak. Het is nu niet langer meer nodig om daar over na te denken, aangezien de isolatieplaten met zonnecellen ervoor zorgen dat er een strakke zwarte uitstraling ontstaat. Wat dat betreft valt het er aan de buitenkant van uw woning niet aan af te zien dat u gebruik maakt van de panelen. Dat neemt uiteraard niet weg dat u voortaan uw eigen energie op kunt gaan wekken, of u dit terug kunt leveren aan het net.

Snelle montage en licht van gewicht

Het voordeel van de isolatieplaten met zonnecellen is bovendien dat ze zich op een relatief snelle en eenvoudige manier laten monteren. Dit zorgt er onder andere voor dat de kosten vaak meevallen, terwijl u toch gebruik kunt maken van een volwaardige PV-systeem. Verder zijn de isolatieplaten met zonnecellen relatief licht van gewicht, waardoor de dakbelasting geen probleem zal vormen. De toepassing zit wat dat betreft op een heel slimme manier in elkaar en kan met het oog op de toekomst een belangrijke rol gaan spelen.

Voordelig zadeldak bedekken

Heeft u een zadeldak op uw woning? Dan is de kans groot dat het in uw geval goed mogelijk is om de isolatieplaten met zonnecellen aan te brengen, om er op die manier voor te zorgen dat u zelf energie op kunt gaan wekken. Vraag een installateur naar de mogelijkheden op dit gebied, zodat zij u daar op een goede manier mee van dienst kunnen zijn. Dankzij de zonnecellen in de isolatieplaten kiest u voor een ge ntegreerde oplossing, die het rendement kan bieden waar u voor op uw dak naar op zoek bent.

GRATIS INTERNET OFFERTE ZONNEPANELEN ONTVANGEN?

Gratis en volledig vrijblijvend<br>In 1 stap 3 tot 4 offertes aanvragen<br>Zonnepaneleninstallateurs uit uw eigen regio<br>Landelijke dekking<br>Vergelijken van tarieven en kwaliteit<br>Tot wel 45% besparen

Amorfe zonnecellen

Vormen en soorten zonnepanelen:

 • Afmetingen zonnepaneel
 • Monokristallijne zonnepanelen
 • Polykristallijne zonnepanelen
 • Amorfe zonnepanelen
 • Hoog rendement zonnepanelen
 • Levensduur zonnepanelen
 • Zwarte zonnepanelen
 • Flexibele zonnepanelen
 • Zonnecellen in dakpannen
 • Isolatieplaten met zonnecellen
 • Meedraaiende zonnepanelen

Zonnepanelen verdient u doorgaans binnen 5 tot 7 jaar terug, zorgen voor een beter Energielabel en verhogen de waarde van uw woning of bedrijfspand.