GRATIS INTERNET OFFERTE AANVRAGEN
zonnepanelen-op-schuine-daken

Zonnecellen in dakpannen

Zonnecellen in dakpannen

Wilt u de zonnecellen in dakpannen integreren, zodat het niet nodig is om zonnepanelen op uw dak te plaatsen? Dit zorgt voor een dak met zonnepanelen, zonder dat iemand dat bij een eerste blik direct op zal vallen. Wat dat betreft kunt u zorgen voor een esthetisch interessante uitstraling, terwijl u aan de andere kant energie op kunt wekken.

GRATIS INTERNET OFFERTE ZONNEPANELEN ONTVANGEN?

Vind de goedkoopste installateurs en bespaar tot wel 45% op uw investering.

Volledige integratie

U zorgt met de zonnecellen in dakpannen voor een volledige integratie van de mogelijkheid tot het opwekken van eigen energie. U kunt bovendien zelf bepalen hoeveel van de dakpannen u op uw dak wilt plaatsen. De dakpannen sluiten naadloos aan op de overige pannen op uw dak, waardoor u kunt rekenen op een goede integratie en de mogelijkheid om duurzame energie op te gaan wekken. U heeft wat dat betreft niet langer aparte zonnepanelen nodig om gebruik te kunnen maken van de zonne-energie die er op uw dak valt.

Plug & play

Het grote voordeel van de zonnecellen in dakpannen is dat deze op een heel eenvoudige manier te gebruiken zijn. U kunt de dakpannen rechtstreeks op de panlat leggen, waardoor het niet nodig is om eerst te zorgen voor een aanvullende voorziening. Verder zijn de speciale dakpannen al voorzien van de kabels en connectoren, waardoor u ze eenvoudig aan kunt sluiten en er gebruik van kunt maken. Het installatiewerk kunt u verder binnen uitvoeren, om er daarmee voor te zorgen dat u zelf energie op kunt wekken en u dit kunt gebruiken, of u het terug kunt leveren aan het net.

Hoge opbrengst

Ondanks het relatief kleine formaat van de dakpannen zonnecellen zorgen ze aan de andere kant toch voor een interessant rendement. Dit heeft vooral te maken met het feit dat het gaat om monokristallijne zonnecellen. Deze leveren net wat meer rendement dan de polykristallijne varianten. Wat dat betreft kiest u voor een hoge kwaliteit zonnecellen, zodat de dakpannen een maximaal rendement op zullen leveren. U kunt rekenen op een prima energieopbrengst per vierkante meter, waardoor het een uitstekend idee is om ook bij u op het dak gebruik te maken van de zonnecellen in dakpannen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Tenslotte kunt u met de zonnecellen dakpannen rekenen op een goede kwaliteit van de dakbedekking. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit, zeker niet wanneer u kiest voor een Nederlands fabrikaat. Maak gebruik van dakpannen van natuursteen, waar de zonnepanelen op een heel slimme manier in zitten. U zorgt er daarmee voor dat u kunt rekenen op de dakbedekking die u gewend bent, terwijl u er bovendien energie mee op kunt gaan wekken. Wat dat betreft zorgt u met de zonnecellen in dakpannen voor een win-win situatie op het dak, die de investering hierin meer dan waard is.

GRATIS INTERNET OFFERTE ZONNEPANELEN ONTVANGEN?

Gratis en volledig vrijblijvend<br>In 1 stap 3 tot 4 offertes aanvragen<br>Zonnepaneleninstallateurs uit uw eigen regio<br>Landelijke dekking<br>Vergelijken van tarieven en kwaliteit<br>Tot wel 45% besparen

Amorfe zonnecellen

Vormen en soorten zonnepanelen:

 • Afmetingen zonnepaneel
 • Monokristallijne zonnepanelen
 • Polykristallijne zonnepanelen
 • Amorfe zonnepanelen
 • Hoog rendement zonnepanelen
 • Levensduur zonnepanelen
 • Zwarte zonnepanelen
 • Flexibele zonnepanelen
 • Zonnecellen in dakpannen
 • Isolatieplaten met zonnecellen
 • Meedraaiende zonnepanelen

Zonnepanelen verdient u doorgaans binnen 5 tot 7 jaar terug, zorgen voor een beter Energielabel en verhogen de waarde van uw woning of bedrijfspand.