GRATIS INTERNET OFFERTE AANVRAGEN
zonnepanelen-op-schuine-daken

Snelle en eenvoudige installatie

Snelle en eenvoudige installatie

pv omvormers

Zonnepanelen, omvormer en bekabeling kunnen door vakmensen snel ge nstalleerd worden met beperkt breek- en hakwerk, zodat u binnen 1 à 2 dagen beschikt over een compleet systeem. Wel zal er na één tot enkele weken nog een controle plaatsvinden om het rendement te controleren en zonodig aanpassingen te doen.

Snelle installatie van de zonnepanelen

daksysteem

Mobiel platdaksysteem voor zonnepanelen

met verzwaring/ballast

De zonnepanelen laten zich vandaag de dag heel gemakkelijk plaatsen, op basis van de verschillende technieken die er beschikbaar zijn. Heeft u een schuin dak? Dan zullen de installateurs waarschijnlijk gebruik maken van de haken, waarmee het mogelijk is om de panelen als het ware op te hangen. Gaat het om een plat dak? Dan kunt u gebruik maken van klemmen, of bieden de inleg systemen een mooie oplossing. De verschillende technieken zorgen voor een snelle installatie van de zonnepanelen, waardoor u ook de kosten goed in de hand kunt houden.

Plaatsing panelen

Veel aanbieders van zonnepanelen

De lage kosten voor de snelle en eenvoudige installatie van zonnepanelen komen daarnaast voort uit het feit dat er veel aanbieders actief zijn. Het aantal installateurs is flink toegenomen, nadat er eerder een subsidie beschikbaar was vanuit de overheid. Dit heeft ertoe geleid dat u vandaag de dag de keuze heeft uit een groot aantal aanbieders, ook bij u in de regio.

Online vergelijken

U kunt de offertes voor de installatie van de zonnepanelen gewoon online met elkaar vergelijken, of deze op papier aanvragen. Leg ze naast elkaar en ga onder andere na van welk type zonnepanelen u gebruik kunt maken. Houd rekening met de verschillen tussen monokristallijne en polykristallijne zonnepanelen. Deze verschillen in prijs, maar ook op het gebied van rendement. Kijk daarnaast naar de manier van bevestigen en de kosten die de installateur voor het plaatsen in rekening brengt. U kunt er ook voor kiezen om deze kosten te besparen en zelf voor de relatief snelle en eenvoudige installatie van de zonnepanelen te zorgen en de bekabeling en aansluiting op de omvormer door gecertificeerde installateurs te laten doen.

Constructie plat dak

Weinig onderhoud aan zonnepanelen

Ook na de snelle en eenvoudige installatie van de zonnepanelen heeft u hier waarschijnlijk maar weinig omkijken naar. Dat heeft vooral te maken met het feit dat het onderhoud op een eenvoudige manier in elkaar zit. Het is verstandig om eens in de 2 jaar in ieder geval een preventieve controle uit te laten voeren. Daarnaast is de kans groot dat u na circa 10 jaar voor de vervanging van enkele onderdelen dient te zorgen, zoals de omvormer. Verder kennen de zonnepanelen een lange levensduur en heeft u daar na de snelle en eenvoudige installatie weinig werk aan.

Alle voordelen op een rij:

  • Aanschaf goedkoper dan ooit tevoren
  • Snelle en eenvoudige installatie
  • Flink besparen op energiekosten
  • Onafhankelijk van prijsstijgingen elektriciteit
  • Verhoging van woningwaarde
  • Beter Energielabel
  • Lange levensduur
  • Goed voor het milieu

GRATIS INTERNET OFFERTE ZONNEPANELEN ONTVANGEN?

Vind de goedkoopste installateurs en bespaar tot wel 45% op uw investering.

GRATIS INTERNET OFFERTE ZONNEPANELEN ONTVANGEN?

Gratis en volledig vrijblijvend<br>In 1 stap 3 tot 4 offertes aanvragen<br>Zonnepaneleninstallateurs uit uw eigen regio<br>Landelijke dekking<br>Vergelijken van tarieven en kwaliteit<br>Tot wel 45% besparen

Zonnepanelen verdient u doorgaans binnen 5 tot 7 jaar terug, zorgen voor een beter Energielabel en verhogen de waarde van uw woning of bedrijfspand.